Απαντηση ΔΣ ΕΛΜΕ στην αναρτηση του ZORRI RC

Κυριακή, Δεκέμβριος 25th, 2016 No Commented

elme_logo

Η απάντηση της Λέσχης στην ανακοίνωση της πίστας Zorri RC που δημοσιεύσαμε στη σελλίδα μας στο Facebook ήταν αναμενώμενη και την ανεβάζουμε όπως μας την έστειλε γραμματέας. 

Αγαπητά μέλη της Ελληνικής Μοντελιστικής Ένωσης,

Έως σήμερα θέλοντας να μην εκθέσουμε τον άνθρωπο και επιχειρηματία/ιδιοκτήτη της πίστας ZORRI RC δεν είχαμε δημοσιοποιήσει λεπτομερώς την μεταξύ Zorri Rc και ΕΛΜΕ αλληλογραφία, σεβόμενοι την συνεργασία που υπήρχε μέχρι εκείνη τη στιγμή, η οποία όπως θα συμπεράνετε διαβάζοντας πιο κάτω είναι ξεκάθαρο πως δεν διακόπηκε από πλευράς μας. Δυστυχώς όμως μετά από τις τελευταίες δημοσιεύσεις που έγιναν από μεριάς του εκπροσώπου της πίστας ZORRI, είμαστε υποχρεωμένοι σεβόμενοι τα μέλη που εκπροσωπούμε, να αναρτήσουμε την ακριβή αλληλογραφία η οποία αφορά την απόφαση για την μη τέλεση του αγώνα στην συγκεκριμένη πίστα.

Μήνυμα Κου Ξηνταβελόνη στις 18-11-2016 στις 9:48 το πρωί της Παρασκευής, η οποία κρίνεται από μέρους μας εκβιαστική λόγω των παρακάτω.

  1. της αποστολής της 2 ημέρες πριν τον προγραμματισμένο και τελευταίο αγώνα 1/10 ON ROAD στις 20-11-2016, ο οποίος θα έκρινε και τον πρωταθλητή για το 2016.
  2. ήταν και κατά των συμφωνηθέντων.

Κύριοι,

Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων και της απόφασής σας για τη λήξη της συνεργασίας μας σας αποστέλλω το παρόν προκειμένου για ακόμα μία φορά να διαφυλάξω την εταιρεία μου από τις συνεχόμενες και αδικαιολόγητες επιθέσεις που δέχομαι από εσάς.

Εφόσον λοιπόν:

1.αποφασίσατε την καταγγελία της μεταξύ μας σύμβασης

2.δεν με έχετε ενημερώσει ακόμα για το αν η πίστα σας καλύπτει για τον αγώνα της Κυριακής

3.δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση από πλευράς σας

4.προτίθεστε να κάνετε τον προγραμματισμένο αγώνα την ερχόμενη Κυριακή τότε σας ενημερώνω ότι για να δεχτώ την διεξαγωγή του αγώνα στις εγκαταστάσεις μου πρέπει να φροντίσετε τα εξής:

1.Να προβείτε σε ανακοίνωση ότι ελέγξατε την πίστα και είναι της απολύτου αρεσκείας σας

2.Να φροντίσετε ώστε να μην αντιμετωπίσω εκ νέου προβλήματα με τον αλυτάρχη, κλαδάρχη και μέλη της λέσχης

3.Να καταθέσετε στο λογαριασμό μου το ποσό των 322,40€ που αφορά τη συμμετοχή 20 δηλωμένων συμμετοχών έως το αργότερο τη 1μ.μ. της Παρασκευής 18/11/2016.

 Περιμένω την άμεση απάντησή σας

Απάντηση στο παραπάνω μήνυμα από τον πρόεδρο της ένωσης Κο Μακρόπουλο στις 18-11-2016 ώρα 13:04, από την οποία φαίνεται ξεκάθαρα πως το ΔΣ της ΕΛ.Μ.Ε. δεν είχε σκοπό την μη τέλεση του αγώνα 1/10 στην πίστα ZORRI προκειμένου να μην δημιουργηθεί η οποιαδήποτε αναστάτωση και σεβόμενοι πως κάποιοι αγωνιζόμενοι είχαν ξοδέψει χρήματα και χρόνο ώστε να προετοιμαστούν.

Καλημέρα σας,

Καταρχήν να ξανατονίσουμε ότι δεν αμφισβητήθηκε από πλευράς μας η συνεργασία μας. Αυτό είναι κάτι το οποίο εσείς ισχυρίζεστε. 

Σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής, θα γίνει στην υπάρχουσα πίστα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, εφόσον εσείς δεν θέλετε να προχωρήσετε στις μικρές αλλαγές που ζητάμε σαν ένωση, και αυτό έχει ήδη διευκρινιστεί στον κλαδάρχη. Την Κυριακή αλυτάρχης θα είναι ο Κύριος Γιαννίτσας καθώς στην πίστα θα βρίσκεται και ο ταμίας της ΕΛΜΕ κύριος Ζωτιάδης, όποτε αν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα διαχειριστεί ανάλογα. 

Η πληρωμή θα γίνει την Δευτέρα το πρωί όπως γίνεται σε όλους τους αγώνες και με όλες τις πίστες, χωρίς να αντιμετωπίζει καμία πλευρά πρόβλημα. 

 Σε περίπτωση που δεν θέλετε να φιλοξενήσετε το γεγονός παρακαλώ ενημερώστε μας μέχρι τις 14:00.

Με εκτίμηση,

Μακρόπουλος Θάνος. 

Απάντηση «τελεσίγραφο» του Κου Ξηνταβελόνη στο μήνυμα του Κου Μακρόπουλου στις 18-11-2016 ώρα 14:31.

Κύριε Μακρόπουλε,

Μπορείτε να εμμένετε στις απόψεις σας και εγώ στις δικές μου.

Λυπάμαι αλλά εφόσον δεν αποδέχεστε τους όρους μου ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει.

Με εκτίμηση

Θεωρούμε ως νοήμων ενήλικες, ότι τα παραπάνω αρκούν και δεν χρειάζεται να αναλωθούμε απαντώντας στις επιμέρους ανακρίβειες του ανώτερο κυρίου.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Με Εκτίμηση και κάθε ειλικρίνεια προς τα μέλη της ένωσης,

Το Δ.Σ της ΕΛ.Μ.Ε

Διαβάστε σχετικά:

Comments are closed.