Rc River Cup 2016 4Rd Report

Δευτέρα, Νοέμβριος 28th, 2016 No Commented
cv vcb (2)
Για τον τελευταίο χωμάτινο αγώνα της χρονιάς μαζεύτηκαν ξανά στην εντυπωσιακή πίστα RC River η οποία υποδέχτηκε τους 20 οδηγούς με εντελώς νέα διαγράμμιση! Ο αγώνας το ίδιο εντυπωσιακός με το τερέν και το ρεπόρτο από τη διοργάνωση αναλυτικό…

Στις 20/11 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγωνας του πρωταθλήματος για 2016.
Το νέο τερεν και η νέα διαγραμμηση άφησε «άφωνους” τους οδηγούς από το Σάββατο στην προπόνηση. Την Κυριακή η πίστα ακόμα καλύτερη με πολύ grip, το οποίο επέτρεπε στους οδηγούς να παίζουν με λάστιχα ασυνήθιστα για τα ελληνικά δεδομένα. πχ. Sigmaracing «Mini trail” και proline «Electron”.
Το πρωί της Κυριακής λοιπόν, 20 οδηγοί στο σύνολο έδωσαν μάχη στα ημιτελικά με πολύ καλούς χρόνους από όλους και οι γυροι τους κοντά στο Best Lap.
Την παράσταση των ημητελικων γυρων έκλεψε πάλι ο Γιάννης Παπανικολάου ο οποίος βγήκε 1ος. 2ος ο Κώστας Κατσαντωνης και 3ος ο Θάνος Παγωνης.
Το μεσημέρι ήρθε η ώρα των τελικών.
Στον 30λεπτο Α τελικο, για ακόμη μια φορά στην 1η θέση ο Γιάννης Παπανικολάου, 2ος Χάρης Κατσαντωνης με σχεδόν 3 γυρους διαφορά από τον πρώτο, ο οποίος έκανε και το Best Lap του αγωνα (29.865), 3ος Στέφανος Καλαμακης με διαφορά 1 γύρο από τον 2ο και φοβερή εμφάνιση σε όλο των αγώνα, 4ος Θανος Παγωνης με σχεδόν 2 γυρους διαφορά, 5ος Γιαννης Αρεφ με διαφορά 8 δευτερολεπτων από τον 4ο. 6ος Βασίλης Σταθοπουλος σε ρόλο δοκιμής, καθώς έτρεξε τον τελικό με Sworkz γιατί είχε κάποιο πρόβλημα με τα ρεύματα στο δικό του, κοντά στον 5ο όμως μόλις 5 δευτερόλεπτα διαφορά. 7ος Διονύσης Αλυσανδρατος με πρόβλημα στους τελευταίους γύρους, αλλά είπε ότι θα μπει τελικό και το έκανε. 8ος Κώστας Κατσαντωνης, κόπηκε το σωληνάκι του καυσίμου και τα παράτησε από το 5 λεπτό. Και στις 2 τελευταίες θέσης τα παιδιά από την Κέρκυρα, που μας επισκέφτηκαν για ακόμη μια φορά και είναι τιμή μας και μάλιστα αυτή την φορά νομίζω ότι πέρασαν ακόμη καλύτερα. Παρολο την καλη εμφάνιση στα ημιτελικά και απο τους δυο Θοδωρή Λάσκαρη και Χάρη Νικομανη, λόγο προβλημάτων δεν συμμετείχαν στον τελικό, δεν πειράζει με την επόμενη.
Στον Β τελικο τώρα, 1ος Χριστόφορος Πλιατσικας, με όχι καλά ημιτελικά αλλά καλύτερο τελικό, 2ος Κώστας Αναγνωστοπουλος ήταν 1ος μέχρι τον 44 γύρο και ένα σβήσιμο του στερησε την νίκη και τερμάτισε με 49 γυρους έναν πίσω από τον 1ο. 3ος Στέλιος Λαμπουσης εγκαινίασε το καινούριο του αυτοκίνητο και έκανε την καλύτερη εμφάνιση έως τώρα, η διαφορά του από τον 2ο στα 10 δευτερόλεπτα. 4ος Βασίλης Κλωνης με σταθερους χρόνους αλλά στον προτελευταίο γύρο το πέρασμα οριακά έξω από το loop του στερησε τον γύρο και την Τρίτη θέση. 5ος Γιώργος Σακκας με 26 δευτερόλεπτα πίσω από τον 4ο. 6ος ο μικρός Αντώνης Πλαγιανος, ο οποίος με την καλή του εμφάνιση κέρδισε αξία τον τίτλο Junior ανάμεσα στον Σταύρο Κλαουδατο και Γιώργο Τσιρο που τερμάτισαν 7ος και 8ος. Και τέλος στην 9η και 10η θέση ο μπαμπάς Γιώργος Κλαουδατος και ο Παναγιώτης Χαλκιας που εγκατεληψαν.
Τέλος κατά την γνώμη μου ήταν ο ποιο δίκαιος αγωνας και πραγματικά φάνηκαν οι ικανότητες του καθενός εκτός φυσικά απο αυτούς που αντιμέτωπησαν προβλήματα. Και λέω δίκαιος γιατί η διαγραμμηση ήταν καινούρια όπως και το τερεν (χωμα) επίσης και το σημαντικότερο όλοι πάνω κάτω είχαν κάνει την ίδια προπόνηση. Μακάρι αυτό να γινόταν καθε φορά και σε κάθε αγώνα.
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας και τις ευχάριστες στιγμές που περνάμε μαζί σας με αυτό το χόμπι.
Θα τα ξαναπούμε το 2017 πάλι….

 

Αποτελεσματα: http://www.zround.com/results/#

Διαβάστε σχετικά:

Comments are closed.