RC Bike Worlds Ημέρα 3η

Πέμπτη, Αύγουστος 7th, 2014 No Commented

IMG_8325

Ο Στέλιος βρίσκεται και επίσημα στη τρίτη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος RC Bikes που διεξάγεται στην όμορφη αλλά και βροχερή Σουηδία! Τα χρονομετρημένα ξεκίνησαν και ο Στέλιος έχει πάρει φόρα!

Τρια ελεύθερα χρονομετρημένα, με ξετουμπάρισμα, επιτέλους, είχαμε σήμερα.

Επιτέλους ο καιρός μας έκανε τη χάρη και βγήκε ένας γλυκός ήλιος, με μάξιμουμ θερμοκρασία στους 26! Υπέροχα!

Οσον αφορά τα αγωνιστικά δρώμενα, είχα μια δυο ατυχίες… Στο πρώτο χρονομετρημένο, έκανα δύο γύρους και έχασα το τιμόνι μου! Δυστυχώς, μετά από ένα τρακάρισμα με άλλο οδηγό –σας ορκίζομαι κύριε πόλιτσμαν, δεν έφταιγα!- μου έσπασε το ένα αμορτισεράκι του τιμονιού και έτσι το μηχανάκι έστριβε μόνο… δεξιά! Εγκατάλειψη…

Στο δεύτερο και στο τρίτο, με τα καινούρια GRPS1 (Soft) είχα πολύ καλό κράτημα και άρχισα να του παίρνω τον αέρα. Τα γυρολόγια λένε τη μισή αλήθεια, αφού ναι μεν είμαι τελευταίος στην Στοκ, αλλά κατεβάζω συνέχεια τους χρόνους μου.

Ξεκίνησα (στο 2ο) με 37 και στο τρίτο κατέβηκα στο 33-πολλά…

Μετά και το τρίτο, η πίστα ήταν ανοιχτή για όλους, οπότε έτρεξα άλλες 5-6 μπαταρίες των 20 λεπτών, κάνοντας μικροαλλαγές στο στήσιμο και τελικά δοκίμασα και κάτι περσινά ΡΜΤ 200 με χάραξη, τα οποία περιέργως μου έδωσαν την καλύτερη αίσθηση μέχρι στιγμής, αλλά και τον καλύτερο χρόνο! 33.00… Η γραμματεία εξακολουθεί και γράφει και μετά τη λήξη των χρονομετρημένων.

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, οι υπόλοιποι Στοκ γυρίζουν στα 30-31 και μόνο οι 2-3 κορυφαίοι στα 29-πολλά. Τα νίτρο μια από τα ίδια, στα 30-33 και τα SBKστα 26-29.

Όπως το βλέπω μπορώ και 31, αλλά όχι καλύτερα. Απλώς το μηχανάκι το στίβω και πλέον δεν έχει άλλο…

Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσω τα JABBERκαι τα RG. Είναι μισή κλάση παραπάνω.

Υγεία.

Παρότι δήλωσαν ότι θα έρθουν 23 άτομα στη Στοκ, είμαστε μόλις 18, οπότε θα το παλέψουμε για ότι καλύτερο μπορεί να γίνει…

Είχαμε συνάντηση TeamManagersκαι συζητήσαμε για κάνα 20λεπτο διαδικαστικά. Η Γερμανία πρότεινε να γίνει το Παγκόσμιο 2016 στη Λειψία. Στο ίδιο μέρος είχε γίνει και το 2009. Δεν υπήρξε άλλη πρόταση. Αρκετοί με ρώτησαν για την FRT!!! Πότε?!

Μάγκες, τους λέω, το 2020!

 

Refereeέχουν φέρει από την Ουψάλα, καμμιά 400αριά χλμ. μακριά. Το όνομά του; BusseHagberg. Και ναι, είναι ο πατέρας του φίλου μας του Alexander! Βγάλαμε και φωτό μαζί, τάπαμε αρκετά! Τρομερός τύπος!

 

Στις φωτό το υπέροχο σπίτι που μένω, το Γιουντάι που νοίκιασα (και πολύ του είναι!), μια πατέντα για να κρατιούνται δροσερά και φρέσκα τα Wetλάστιχα (από τον Pantovic!), ο πάγκος μου στα πιτς, η πίστα από το θεωρείο των επισκεπτών, δίπλα στο ρόστρουμ των οδηγών (δείτε και το videoπου ανεβάζω!), τα μεθεόρτια του.. ατυχήματος και ο κ. Busse Hagberg!

To Video: https://www.youtube.com/watch?v=t8ffFpWbCvM

Αύριο έχουμε τρία χρονομετρημένα,το πρώτο από τα 6 Qual. Και μετά τελετή έναρξης και Concoursd’ eleganceγια τα καπάκια, όπως πάντα!!!!

 

Διαβάστε σχετικά:

Comments are closed.