Live από το RC Bike Worlds!

Δευτέρα, Αύγουστος 20th, 2012 6 Σχόλια

Ο Στέλιος Χατζόπουλος ετοιμάζεται πυρετωδώς για το επερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα RC Bikes που θα γίνει στο Riccione της Ιταλίας. Ο Στέλιος θα βρεθεί εκεί την Τετάρτη με το νέο του καπάκι και μας ενημέρωσε ότι τον αγώνα θα μπορούμε να το παρακολουθήσουμε ζωντανά εδώ

Διαβάστε σχετικά:

6 Σχόλια to “Live από το RC Bike Worlds!”

 1. Δεν ξεχνάμε: Το καπάκι φιλοτέχνησε ο NicAnd, όπως και όλα τα προηγούμενα RC Bikes μου!!!!
  Ευχαριστώ, Νίκο!

 2. Ο/Η Stelios Chatzopoulos λέει:

  http://www.myrcm.ch/it/roadracericcione/20120820_582482/Stockbike/index.html

  Εδώ τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα..
  Οχι πολλά να πώ… Το παπόρι άργησε 1.30 ώρα να φτάσε, αντί 10.30 έδεσε στις 12, βγήκα 12.40 και έφτασα στην πίστα όταν έτρεχε το 3ο timed practice μου! Οπότε ξεπακετάρισα, δηλώθηκα στην οργάνωση, βρήκα τον πάγκο μου, δίπλα στο μοναδικό Σουηδό και έτρεξα τα τρια επόμενα μέχρι τις 17.15 τοπική ώρα. Το best μου στα 26.321 με τοποθετεί 16ο στηνάτυπη κατάταξη, not bad, αλλά μπορώ και 25 λίγο γιατί όχι και 24-πολλά!
  Ετσι κι αλλιώς με λάστιχα λιομένα, ευτυχώς χωρίς το πρόβλημα που είχα πρόσφατα στην Πάτρα (ξαφνική υποστροφή στην έξοδο της στροφής), οπότε πάμε καλά!
  Τέλος, η ζέστη είναι σαν… 40! Εχει δε μια υγρασία που κολλάν τα πάντα… πίκρα μεγάλη… ο δε σουηδάκος δίπλα μου τάχει δεί όλα!!! Εχει και πρόταση για το 14 να γίνει το RC Bike Worlds στο Lykoping ή κάπως έτσι… στη Σουηδία… Γιατί όχι? (120 κμ από το Γκέτεμποργκ, καμμιά 250αριά από Κοπενχάγη, ίδωμεν ως τότε, βέβαια!).
  Και 20.20 το βράδι τώρα εδώ, ότι σκοτείνιασε και η υγρασία έχει μπεί παντού… τρέλλα! Αύριο πάλι παίδες, δεν τράβηξα ούτε μια φωτό… σόρυ!!!

 3. Ο/Η Stelios Chatzopoulos λέει:

  Χωρίς παρεξήγηση για τους αγαπητότατους πιστάρχες της Αθήνας, αλλά η πίστα έχει ένα κράτημα… μα ένα κράτημα! Α-πι-στευ-το! Καμμία σχέση… Απλώς το λέω, έχοντας φρέσκια την εμπειρία στη Σταμάτα, την περασμένη Πέμπτη ή Παρασκευή… Ολοι οι στοκάδες σηκώνουν σούζα, όπου και όποτε… Οι SBK έχουν χαλαρό το ζλίππερ! Εμείς τέζα σφιγμένο!!! χαχα!!!!

 4. Ο/Η Antonis λέει:

  Καλούς χρόνους βλέπω σε σχέση με τους άλλους!
  Σκίστους όλους :) :) :) :)

  • Ο/Η Stelios Chatzopoulos λέει:

   Ανδεις τους χρόνους μου, έχω και κάτι 1 λεπτό και κάτι 2 λεπτά… Τα 30+ είναι στούκες, τα μεγαλύτερα είναι όταν τόβγαζε ο σουηδός έξω και μου ρύθμιζε κάτι στο μπροστινό, m;exri poy βρήκαμε ένα καλό σετάπ. Επίσης πρέπει να μαλακώσω από ελατήρια και λάδια, γιατί χοροπηδάει περισσότερο από τους αλλους, ειδικά με τα σκληρότατα insert των SharkLap από αυριο θα είναι χαλι μαύρο!!!
   Ειμαι τάπα για να γράφω τώρα τι είναι, αλλά αύριο θα βγάλω φωτό και θα ετοιμάσω φωτορομαντζο! I promise!
   Αυριο και αυτά, όμως… δεν κάνω pits το δωμάτιο του ξενοδοχείου!!!

 5. Ο/Η Stelios Chatzopoulos λέει:

  Τελευταίο για απόψε (τ’ ορκίζομαι!) δεν έχει wifi στην πίστα, γιατί θέλει όλο το σήμα για την μετάδοση video στο myrcm, oπότε τα νέα το βραδάκι από το Hotel Marzia (εχει και πισίνα και δεν πήρα μαγιό! φτου!)
  Η βενζίνη 1.92 – 1.94 αλλά πάει σα να έβαλες… 110άρα!!!!
  Αυριο έχει τρία ακόμα timed practrice και μετά ενα 15λεπτο στο οποίο θα μετρήσει το καλύτερο συνεχόμενο τρίγυρο. Ψήνεται κατάσταση στους Τιμ Μανατζερς (και γώ μέσα, εννοείται) να κοπεί το ένα TP και να γίνουν 2 τρίγυρα 15λπτα… θα δούμε… Ετσι κι αλλιώς αντικατάσταση θα γίνει, δεν αλλάζει το ωράριο…
  Θα προτείνω επίσης στους ΤΜ να αφήσουν ελεύθερα τα λάστιχα στη στοκ, όλοι παραπονιούνται με τα «βρόχινα» γιατί καταστρέφουν το μπροστινό τους με τις τερατοκλίσεις που παίρνουν (ναι, κόντυνα τα scratchbars 5χιλιοστά ακόμα!!! Στο τέλος θα στρίβουν με τους… αγκώνες, όπως πάμε! Τα SBK με τα λάστιχα Roadies (σχεδόν όλοι πλέον) του Clark (Lightscale) σχεδόν δεν έχουν scratchbars! Τέλος, ακούστηκε μια φήμη ότι ο Edi Winter βρήκε να δώσει το μηχανάκι του σε εταιρία για μαζικότερη παραγωγή, αφού οι φήμες λένε ότι τα μεταχειρο του 2010 πάνε 1800 στη… μαύρη αγορά!!! Φαντάσου τα 2012!!!!
  Τέλος για απόψε!!!!

Leave a Reply