Έτοιμος για το Παγκόσμιο ο Χατζόπουλος!

Τετάρτη, Αύγουστος 15th, 2012 one Commented

Ο Στέλιος Χατζόπουλος ξαναπακετάρει βαλίτσες για μια ακόμα φορά για να συμμετάσχει σε ακόμα ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα RC Bikes. «Με το Παγκόσμιο RC Bikes να πλησιάζει γοργά –φεύγουμε για Ιταλία την επόμενη Τρίτη- αρκετά νέα εμφανίζονται σιγά-σιγά. 

Οσον αφορά την Stock κατηγορία, ο δεύτερος στο περσινό Παγκόσμιο (στο Lostallo), o Marc Lutz έφτιαξε τη δική του εταιρία κόλλησης ελαστικών, την Shark Lap, και προμηθεύει PMT 200 Cut ζανταρισμένα σε ζάντες TT SB-5 με δικό του πολύ σκληρό insert, σκληρότερο και από του Ιταλού Massari. Τα έχει δοκιμάσει ο Γερμανός Thomas Feilner (2ος στο WarmUp) και τα προτείνει ανεπιφύλακτα (ήδη έχω αγοράσει 2 σετ, εννοείται!).

 

Ο γνωστός μας Clark Wohlert (Lightscale), παρουσίασε τις από καμπύλο carbon μπροστινές πλάκες σασσί, με τις οποίες μειώνεται το πλάτος της SB-5 μπροστά. Για να το εκμεταλλευτεί κανείς αυτό πρέπει να αλλάξει αρκετά το κάτω μέρος του Fairing, με μια απλή ιδιοκατασκευή με lexan, κάτι που είναι εξαιρετικά εύκολο: Το έκανα και γώ, μόνος μου!

 

Νέες επίσης είναι οι πλάκες του «πηρουνιού», πάντα για SB-5, με διαφορετική στήριξη για το μπροστινό φρένο. Και φυσικά, παρουσίασε και μια λεπτή (2 mm) δισκόπλακα, αφού αυτή της ΤΤ πωλείται μόνο σαν σετ μαζί με το σερβάκι και τη στήριξή του.

 

Τέλος, πάντα από τον Clark, νέα είναι τα ελαστικά Roadies για μοτοσικλέτες. Πρέπει να πούμε ότι με αυτή την επωνυμία υπάρχουν ήδη ελαστικά για αυτοκίνητα 1/5, τόσο Touring όσο και Formula 1. Τα κατασκευάζει ο ίδιος ο Clark και έχουν δικό του insert και μια νέα ζάντα, προς το παρόν μόνο σε κόκκινο χρώμα, στην οποία ταιριάζουν κέντρα από ΤΤ SB-5, KP Designs, Nuova Faor και άλλα. Τα Roadies έρχονται σε 2 γόμμες, μια για κρύο καιρό και μια για θερμό. Τα έχουν δοκιμάσει ήδη πολλοί οδηγοί στην Ευρώπη, με τον πιο… ένθερμο υποστηρικτή τους να είναι ο Edi Winter (Παγκόσμιος SBK 2011). O Edi έχει ήδη κατεβάσει τα ρεκόρ του σε διάφορες πίστες, από μισό έως και πάνω από 1 δευτερόλεπτο, χάρη στα Roadies, όπως λέει.

 

Oλα είναι διαθέσιμα στο www.rc-motorradshop.de, το Γερμανικό κατάστημα αποκλειστικά για RC Bikes.

Οσον αφορά το Παγκόσμιο, όπως είπα, αναχωρώ την ερχόμενη Τρίτη 21 Αυγούστου, για το Riccione της Ιταλίας (κοντά στο Rimini), αυτή τη φορά με μοτοσικλέτα, αφού το αεροπορικό ταξίδι κρίθηκε ιδιαίτερα ασύμφορο, συγκριτικά. Φυσικά, θα αποστέλλονται καθημερινά reports με φωτό και video! Αυτή τη φορά, το μοτοσικλετιστικό ταξίδι θα είναι απλά… διαδικαστικό χωρίς… στροφιλίκια και passa! Τι να κάνουμε…

Υπενθυμίζω ότι τρέχω στην κατηγορία Stock, με μοτοσικλέτα Thunder Tiger SB-5. Οι κανονισμοί της κατηγορίας απαιτούν: Ελάχιστο βάρος1900 γραμ.χρήση ΜΟΝΟ δύο σετ ελαστικών PMT 200 Cut, που θα μαρκαριστούν από την οργάνωση και ενιαία ηλεκτρονικά για όλους: ESC Speed Passion Club Sport και μοτέρ Speed Passion MMM 13.5T. Οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 97 συνολικά, με 32 από αυτές στην Stock.

Δεν πρέπει να παραλείψω και τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους με έχουν βοηθήσει σημαντικά, ώστε να μπορέσω να συμμετάσχω στο Παγκόσμιο RC Bikes:

Fanatix

Team Xray

RC-Shop (Λάρισα)

RC Ring

Lightscale

Εμπορική Τράπεζα

Περιοδικό ΜΟΤΟ

 

Μείνετε συντονισμένοι στο RC Devil, όπως πάντα!»

Εμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε για ακόμα μια φορά στον Στέλιο…καλή διασκέδαση!!! ;)

Διαβάστε σχετικά:

One Response to “Έτοιμος για το Παγκόσμιο ο Χατζόπουλος!”

  1. Ο/Η theo16v λέει:

    Kalo taxidi kai Kali epitixia fille Stelio

Leave a Reply